Service

 
Openingstijden: 
alleen op afspraak.
 

Kleine/Grote beurt

Animation1.gif

Onderhoud
Onderhoud op maat voor elke auto.
Voor auto's van vóór bouwjaar 2001 geldt in het algemeen één onderhoudsadvies: een beurt bij elke 15.000 kilometers of elk jaar. Dit noemen we vaste intervallen.

Uw auto denkt met u mee.
Voor de meeste auto's van na 2001 werkt het onderhoudsadvies nét even anders. Deze auto's hebben een boardcomputer, die op basis van uw rijgedrag het onderhoudsmoment bepaald. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 km of 2 jaar. Deze technologie heet VOI: Verlengde Onderhouds Intervallen.

VOI: de keuze is aan u.
Het voordeel van VOI is dat u bij lange intervallen relatief gunstige onderhoudskosten per kilometer heeft. Maar als u gemak en zekerheid belangrijk vindt, dan kunt u kiezen om over te schakelen naar vaste intervallen.

Stel, u heeft een auto met VOI. Met uw rijgedrag en aantal kilometers komt u maar eens per 2 jaar bij ons voor onderhoud of technische inspectie. We kunnen ons voorstellen, dat u dat te lang vindt. Zeker naarmate auto's ouder worden en kleine gebreken uiteindelijk grote en dure gebreken kunnen worden. U kunt er dan voor kiezen om van VOI over te stappen op onderhoud met vaste intervallen. Bijvoorbeeld één keer per jaar of elke 15.000 kilometer. 

De juiste motorolie voor uw auto.
Olie heeft invloed op de levensduur van de motor. Olie koelt, dicht af, houdt schoon en beschermt tegen corrosie. Het is daarom belangrijk om altijd de juiste olie en ook de juiste hoeveelheid olie in uw motor te hebben.

Bij VOI wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde Longlife olie. Deze is speciaal ontwikkeld om lang mee te gaan, zodat de motor in optimale conditie blijft.

Omdat een motor olie verbruikt, adviseren wij om regelmatig het oliepeil te controleren. Wilt u even het oliepeil laten checken of olie laten bijvullen? Kom gerust langs bij NH Autoservice voor kosteloos advies.

Controlebeurten.

Wanneer u tijdens de zomer of de winter met uw auto op vakantie gaat, wordt deze vaak aan ongewone omstandigheden blootgesteld. Langere afstanden, steile of minder goede wegen, zwaardere belading en eventueel nog het gebruik van een aanhanger of caravan, vergen meer van uw auto dan de gangbare dagelijkse routine. Laat uw auto daarom ook tijdens de winter -of zomerperiode controleren.

ZomerCheck slechts € 19,95,-
Bij een ZomerCheck wordt uw auto onder andere gecontroleerd op belangrijke punten als schokdempers, remmen, koelsysteem, hulpveren (caravan) en banden. Zo kunt u weer veilig op weg.

Tip: Combineer een zomer- of wintercheck met een aircocheck Zo blijft uw wagen koel in de zomer en raken uw ruiten niet beslagen in de winter

WinterCheck slechts € 19,95,-
Extreme weersomstandigheden kunnen, vooral in de winter, hun tol eisen. Tijdens een WinterCheck worden onder andere banden, verlichting, remmen, accu, ruitenwissers en anti-vriesvloeistof nadrukkelijk geïnspecteerd.

Voor meer informatie, tarieven en het maken van een afspraak kunt u terecht bij NH Autoservice.
Online, per email of telefoon.